dinsdag 4 januari 2011

De domheid om op de PVV te stemmen

Waarom domheid zult U zich afvragen? Wel, de PVV staat voor vrijheid. Goed, mooie zaak, maar dat kandidaten voor de kamer zich de vrijheid van list en bedrog en geweld toeëigenen is toch niet de manier om een partij geloofwaardig te laten lijken.

Een dame als Mellony van Hemert, opgestapt wegens medische redenen. Ja natuurlijk, ze was immers een verpleegkundige en geen psycholoog zoals ze op haar CV vermeldde. Nadien besloot Wilders dit af te doen als een fout van de PVV. Ja natuurlijk...

Gidi Markuszower... Israëliet pur sang, heeft informatie over de Lage Landen aan buitenlandse mogendheden overgedragen, had/heeft nauwe contacten met de Mossad en is aangehouden wegens het dragen van een vuurwapen zonder de benodigde bevoegdheden.

Arjan Brogt, kreeg een ruime vergoeding voor zijn plaats in de studentenraad van de Universiteit van Amsterdam maar daagde nooit op. De rechtbank eistte destijds dat Brogt deze gelden terug moest betalen, het is onduidelijk of dit ooit is gedaan door Brogt. Wel wist dit broekje te klagen dat door dit alles, beraamd door linkse activisten, hem en zijn vossenhol, genaamd PVV, veel schade is toegebracht. Ugh, proost.

Hero Brinkman, twee vlekjes, ach, het is toch ook niets als een barkeeper de beveiliging moet waarschuwen om hem te ontzetten omdat een zatlap geen drank meer kreeg. En dan het akkefietje met een aannemer wie met een bijl is bedreigd, ach gut, niks aan de hand toch? Gelukkig neemt de PVV geen deel aan nieuwjaarsrecepties want het zou zomaar kunnen zijn dat onze "held" nog steeds een drankprobleem heeft en wederom zich niet kan beheersen. Plus dat deze lapzwans in 1991 heeft geprobeerd een alcoholcontrole te omzeilen door rechtsomkeert te maken en de benen te nemen in zijn bolide. De politie kon de duivel niet meer bijhouden en besloot hem thuis op te wachten. Daar aangekomen stoof onze "held", tegen het bevel van de hermandad in, zijn huis in en zette direct een fles cognac aan zijn lipjes. Hierdoor kon men geen betrouwbare alcoholproef meer afnemen. Brinkman was destijds zelf als agent werkzaam.. Hij heeft met justitie een schikking getroffen om vervolging te voorkomen, wat een held...

En dan hebben we Dion Graus, één van de pioniers op het gebied van lijfelijk geweld en zich in de politiek te durven begeven. In 2002 heeft deze "man" zijn hoogzwangere partner mishandeld. In totaal zijn er zes aangiftes tegen hem gedaan wegens zaken als mishandeling, bedreiging en stalking. Naast zijn echtgenote heeft nog een andere vrouw aangifte gedaan tegen deze wolf in schaapskleren. De aangiftes werden geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Waar rook is?

Jhim van Bemmel, tja, faillissementsfraude, wat kun je hier nog meer van zeggen dan dat deze man een graaier is? Ook is deze man in 2006 veroordeeld voor valsheid in geschrifte, namelijk wegens het vervalsen van enkele vrachtbrieven, bij dat enkele kan men vraagtekens stellen, eens een dief...

Richard de Mos, klagen over ene Al Gore dat die man liegt en bedriegt maar intussen zelf zijn CV vervalsen door te stellen dat hij directeur was van een basisschool. Goed, de man heeft die opleiding voltooid, misschien net met de hakken over de sloot maar dat terzijde. De Mos is nooit directeur van enige school geweest, van 2002 tot 2007 was hij leerkracht en meer ook niet.

James Sharpe, o jee, mishandeling met een spikeschoen, misleiding van consumenten met een sms-dienst, met tweemaal voor hetzelfde feit fikse boetes welke gezamenlijk in de tonnen lopen, niets aan de hand toch?

En dan die fijne Eric Lucassen, het terroriseren van mensen heeft hij nooit verleerd, het begon bij een aantal buren wie zijn vuilspuigerij mochten meemaken. Lucassen vond/vindt het onwenselijk dat kinderen in zijn straat spelen, dat mensen met hun hond door de straat lopen, hij vindt het gepast om een bejaarde man te intimideren, en om te dreigen met een zoutzuurbadje, het uitschelden van vrouwen voor "dikke zeug en kankerhoer". En ook het angst aanjagen van allochtone kinderen zit hem in het bloed. Buiten het item dat "de heer" Lucassen tegen buren riep dat hij wel eens in hun brievenbus zou gaan pissen. Ach, moet kunnen toch? En dan nog het plegen van ontucht met ondergeschikten in het leger, Lucassen was sergeant destijds en is tot een week voorwaardelijk en een geldboete van 250 euro veroordeeld.

Marcial Hernandez, in september van het jaar 2010 moest deze man een nachtje in de politiecel doorbrengen wegens geweldpleging, hij zou een man een kopstoot hebben gegeven nadat hij de partner van die man had beledigd. Het OM heeft Hernandez een schikking van 500 euro aangeboden, waar deze geweldenaar gretig op hapte. Bewezen is dat hij zowel een klap in het gelaat alsmede een kopstoot heeft uitgedeeld.

De PVV? We gedogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten