dinsdag 4 januari 2011

De politie? Daar ben ik blij mee

Er zijn mensen wie zoiets hebben van laat ze eens meer politiewerk doen dan bonnen schrapen. Alsof er geen politiewerk meer wordt gedaan. Laat mij dit dan tegenspreken op deze wijze ;)

Een meisje van dertien uit Amersfoort werd op de Arnodreef beroofd door een aantal jongens van haar telefoon, hierbij raakte ze lichtgewond. Het drietal werd niet veel later ingerekend.

Even voor tien uur werden drie mannen uit Utrecht en Vleuten aangehouden tijdens een surveillance van de hermandad. Op de P.G. van Nieuwkerkstraat stond een auto met de drie inzittenden en uit controle van de inhoud van de wagen bleek dat er een grote hoeveelheid dure goederen aanwezig waren welke mogelijk bij een eerdere inbraak buit waren gemaakt. De mannen kregen een proces-verbaal opgemaakt op grond van heling.

Getuigen gezocht, zaak in onderzoek. Maandag avond, 3 januari 2011 werd een vrouw bij haar huis beroofd van haar tas. Omstreeks half elf stalde ze haar fiets in een stalling aan de Oeral, opeens hoort ze een man zeggen dat ze haar tas en fiets moet afgeven. Zij weigert en de blanke man valt haar aan en na een worsteling moet ze haar tas opgeven, tijdens de strijd heeft het slachtoffer hard om hulp geschreeuwd, mogelijk heeft iemand iets gehoord en gezien. Getuigen kunnen zich melden via 09008844.

Let wel, gebruik uw vaste telefoon indien u geen trek heeft in extra kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon, en dat is dan een sneer naar de telecombedrijven, hou nu eens op met die kosten en maak de markt volledig bereikbaar.

Ugh, ik heb gezegd, proost en twee tieten, altijd prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten